Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Профил на tvpopcore
Име:
Мая Димитрова

Възраст:
33

Пол:
жена

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
0

Коментари този месец:
0

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
3
Последни постинги
Участвай в конкурса на POP CORE MEDIA и POP CORE TV - "Звездата си ти". Ако имаш талант и той е да пееш, ако искаш да станеш звезда и ако искаш цяла България да чуе твоя глас, запиши се за участие на адрес: info@popcore.tv или на телефон: 0887 88 25 26.
Подготви избрана от теб песен без ограничение в стила, с музикален съпровод, на запис или на живо. Кастинга ще се провежда веднъж месечно в клуб  BAJA - гр. Пловдив и ще се излъчва в ефира на POP CORE TV. 

Най-талантливият участник ще бъде определен от зрителите на  POP CORE TV, а победителят от кастинга ще има уникалната възможност да запише авторска песен и видео клип към нея, продуцирани изцяло от музикална компания POP CORE MEDIA.

Пожелаваме успех на всички участници в конкурса "Звездата си ти"!

Категория: Музика
Прочетен: 1247 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 30.11.2010 14:41
На 17 септември в града под тепетата музикална телевизия <span style="font-weight:bold;">POP CORE TV</span> отпразнува първият си рожден ден с голям концерт. За да видят и чуят на живо своите любими изпълнители на Централния площад се събраха повече  от пет хиляди пловдивчани и гости на града.
Първи на сцената се качиха Картела, които разтърсиха с рап ритмите си зажаднялата за българска музика публика.
Първа част на концерта
След тях Мария Василева и Marteen & Bix представиха най-новото си парче "Звезден прах". Младата звезда на ПОП КОР ТВ - Мария Василева завладя публиката  и с танцувалните си умения, които представи съвместно с балет "Магия".
Малко по-късно латино ритмите на iскрен озвучиха централната част на Пловдив и носталгично напомниха за отминаващото лято.
Атрактивната нова рап изпълнителка Р.Е.Н. затаи дъха на всички с новите си парчета, които представи  за първи път пред публика - тук на площада в Пловдив.
Малката Шанел се представи блестящо не само като изпълнител, но и като добър танцьор.
Мишо Шамара вдигна адреналина на публиката с неостаряващите си яки парчета.
Втора част на концерта
Мариана Попова, както подчерта водещия на концерта - Адриан, буквално изкърти паветата на Пловдив с гласа си. След нея Deep Zone Project поддържаха нивото на адреналина с горещите си парчета и изненадаха пловдивчани с промоцията на новото си видео към песента On fire. Бившият вокалист на Gravity Co - Явор се представи с  две свои парчета, които подчертаха кадифения му глас.
Предпоследен на сцената се качи Павел. Публиката искрено му се радваше през цялото време като го подкрепяше с аплодисментите си. Той и Шанел изпълниха съвместната си песен "Ти си". Накрая концерта беше закрит от с невероятното изпълнение на Миро и балета му.
Незбелязани не останаха  формация Sreet Dust и балет Магия, които представиха своите танци.

Категория: Музика
Прочетен: 1188 Коментари: 0 Гласове: 0
     От няколко часа в ефира на POP CORE TV се върти новото свежо видео на Мария Василева и двамата рапъри  Marteen & Bix - "Звезден прах". В снимките на клипа не остава незабелязано и участието на хип-хоп танцьорите от група "Street Dust", които станаха известни с участието си в "България търси талант".
 
Категория: Музика
Прочетен: 927 Коментари: 0 Гласове: 1
ШанелНовото видео на малката чаровница Шанел от няколко дни вече е факт в ефира на музикална телевизия "Pop Core TV". Акустичната китара, която звучи в песента е изпълнена от самата Шанел - факт за който феновете и едва ли подозират. Наситения с прекрасни морски изгледи клип е създаден на две снимачни площадки - конна база Варна и Кранево. Клип мейкър на парчето е Тодор Димитров. Баладата с акустично звучене "Две следи - аз и ти" е шестата авторска песен на младата изпълнителка създадена с екипа на "Pop Core Media".
Категория: Музика
Прочетен: 1509 Коментари: 1 Гласове: 1
Последна промяна: 09.07.2010 18:27
R.E.N.Отскоро феновете на рап музиката се радват на новото дамско присъствие на българската рап сцена. Това е младата и нахакана варналийка с псевдоним - R.E.N. Достатъчно е да чуете гласа и веднъж за да се убедите, че няма как и с кого да го  сбъркате. Първото авторско парче на Р.Е.Н. носи заглавието "Всичко блести" и е записано в студиото на Поп Кор Медия преди броени дни. Парчето впечатлява със запомнящия си ритъм на музиката и интересната лирика. Видеоклипът на "Всичко блести" вече стартира в ефира на ПОП КОР ТВ и се радва на огромния зрителски интерес.

Категория: Музика
Прочетен: 936 Коментари: 0 Гласове: 0
Последна промяна: 22.06.2010 18:46
Търсене

За този блог
Автор: tvpopcore
Категория: Музика
Прочетен: 55052
Постинги: 20
Коментари: 3
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930